05 mai, 2009

Lumeee, Luumee!...

La sfârşitul acestei săptămâni, în zilele de 9 şi 10 mai, Breasla Magilor din Tarotikon soseşte în cetatea de la Alba Iulia la invitaţia nobilelor gazde de la “RYMA” şi “Tralala Events”, în cadrul evenimentului multicultural “Play for May”: http://www.ryma.ro/

Vino de-ţi potoleşte setea de joc, bucurie şi adevăr!

Sâmbătă şi Duminică, magii Tarotikonului se pun la dispoziţia serinissimilor trecători, pe care destinul îi va aşeza la masă cu Oglinda Magică.
Avem cu noi daruri şi poveşti, ce te vor purta într-o călătorie iniţiatică spre tine însuţi. Alege drumul cetăţii de la Alba Iulia, coboară din cotidian cu inima deschisă către Mag Dalen şi discipolii săi!


Tărâmul de pe care au pornit către Lume este Tarotikon, un ţinut ascuns, clădit pe suma simbolurilor arhetipale ale elevaţiei şi pe fascinanta speranţă de ridicare spre valorile absolute ale cerului.



Tarotikon este locul tainic şi bun care aşteaptă paşii călătorilor flămânzi de lumină şi însetaţi de dragoste, etalând în faţa ochilor lor devenirea perpetuă într-o misterioasă metaforă constantă şi universală a sufletului.


Nu este departe de niciunde, doar că secretele sale sunt multe şi grele şi nu oricine poate să-I desluşească drumurile-labirint.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu