30 iulie, 2009

Ziua de nastere si cartile de Tarot

Cifra zilei de naştere îşi are propria semnificaţie, imprimând personalităţii trăsăturile de bază, după cum urmează:

1: Dacă esti nascut intr-o zi de unu, cartea care te reprezinta este Magicianul. Aceasta este prima carte Arcanei Majore si simbolizeaza intelectul, comunicarea, magia. Ai mult succes in viata, iti sunt foarte favorabile noile inceputuri, ai aptitudini diplomatice, te descurci cu usurinta in orice situatie, esti abil, viclean, fara scrupule, cu inclinatii ezoterice.

2: Daca esti nascut intr-o zi de 2 cartea Tarotului care te reprezinta este Papesa. Aceasta simbolizeaza secretele, lucrurile ascunse, intuitia, rezerva si discretia dar si perfidia neincrederea, minciuna.Ai un destin greu si incert, actiunile tale repetandu-se de doua ori pana reusesti in viata sa inveti o anumita lectie.Boli ascunse si probleme cu rivalii ascunsi.
3, 30: Daca esti nascut intr-o zi de 3 sau 30, cartea Tarotului care te reprezinta este Imparateasa, simbolizand inteligenta, succesul, perfectiunea, implinirea viselor. Gratie, farmec, iubire neconditionata, modestie dar si egoism, naivitate, vanitate. Iti sunt favorabile calatoriile si mutarile, ai succes in afaceri. Destin tumultos si echilibru dupa varsta de 30 de ani.
4, 31: Daca esti nascut intr-o zi de 4 sau 31, cartea care te reprezinta este Imparatul, simbolizand succes material, intelepciune, echilibru, incapatanare, vointa puternica, energie constanta, dorinta de a conduce si a domina totul. Viata echilibrata si buna.
5, 23: Daca esti nascut intr-o zi de 5 sau 23, cartea Tarotului care te reprezinta este Papa, simbolizand intelepciunea, misterul. Aceasta carte va confera siguranta de sine, intelepciune, succes prin asociere in afaceri sau casatorie. Posibil doua casatorii sau doi copii.
6, 24: Daca esti nascut intr-o zi de 6 sau 24, cartea Tarotului care te reprezinta este Indragostitii, simbolizand iubire, indecizia, alegerea, nehotararea. Nu este o carte foarte pozitiva deoarece ea reprezinta alegeri dificile de facut de-a lungul vietii. Rasturnari bruste de situatie. Casnicie dubla, sot si amant sau doua casnicii.
7, 25: Daca esti nascut intr-o zi de 7 sau 25, cartea Tarotului care te reprezinta este Carul, ea simbolizand succesul, talente multiple, drumuri favorabile, imaginatie pozitiva dar si nerabdare, iritare, atitudine dictatoriala. Succes pentru actiuni incepute intr-o zi de 7, la drum.

8, 26: Daca esti nascut intr-o zi de 8 sau 26, cartea Tarotului care te reprezinta este Justitia, simbolizand echilibrul, onestitatea, puritatea, actiunea justa, succes in plan profesional sau legat de acte, luciditate dar si neincredere, dezechilibru usor, severitate.
9, 27: Daca esti nascut intr-o zi de 9 sau 27, cartea Tarotului care te reprezinta este Pustnicul, simbolizand meditatia, izolarea, intelepciunea si disciplina, tenacitatea. Nu va sunt favorabile asocierile - veti reusi de unul singur. Probleme profesionale pe care le veti depasi prin rabdare.Incapatanare, dificultati din cauza nerabdarii, intarzierii. Probleme din cauza exceselor.
10, 28. Daca esti nascut intr-o zi de 10 sau 28, cartea Tarotului care te reprezinta este Roata Norocului, simbolizand schimbarile frecvente, mutarile, destin favorabil, noroc.Suisuri si coborasuri, jocurile de noroc, castiguri si pierderi deopotriva. Aveti curaj si indrazniti sa actionati - norocul este de partea voastra. Nu mai fiti instabili, obsedati, stresati.
11, 29: Daca esti nascut intr-o zi de 11 sau 29, cartea Tarotului care te reprezinta este Forta, ceea ce simbolizeaza mult curaj, putere, hotarare, vanitate, folosirea gresita a puterii, inchidere emotionala. Reusita fara dificultate, ajutor din partea unor femei, dominare a situatiei.
12: Daca esti nascut intr-o zi de 12, cartea Tarotului care te reprezinta este Spanzuratul, simbolizand sacrificiile sufletesti pe care le ai de facut.Alegeri dificile de-a lungul vietii, destin greu si anevoios, devotament si supunere. Dezamagire, dependenta, impasuri, probleme cu oasele sau incheieturile.
13: Daca esti nascut intr-o zi de 13, cartea Tarotului care te reprezinta este Moartea, ea simbolizand ruperea de trecut pentru a putea renaste. Fereste-te de pesimism si melancolie. Transeaza situatiile neclare, brusc si de la radacina pentru a avea succes. Iti sunt favorabile schimbarile si hotararile radicale.
14: Daca esti nascut intr-o zi de 14, cartea Tarotului care te reprezinta este Cumpatarea (Temperanta), simbolizand sanatate, fericire, echilibru, inger pazitor. Evita egoismul, fi mai altruist pentru a avea succes deplin. Iti sunt favorabile asocierile si lucrurile facute in echipa. Nu mai fi critic, nemultumit si vei vedea ca totul se schimba in bine.
15: Daca esti nascut intr-o zi de 15, cartea Tarotului care te reprezinta este Diavolul, simbolizand dorinta de dominare, sexul si banii. Esti patimas, spiritul iti este liber, vrei sa domini, iti place sa critici, esti egoist si ai o atractie fata de ezoterism si magie. Renunta la a domina tot ce e in jurul tau, fi mai altruist si vei reusi.
16: Daca esti nascut intr-o zi de 16, cartea Tarotului care te reprezinta este Casa Domnului (Turnul Fulgerat), simbolizand schimbari bruste si rapide de-a lungul vietii. Depasirea catastrofelor, influentarea destinului, depasirea provocarilor. Evenimente rascolitoare si neasteptate, moartea unei persoane dragi. Schimbarea sau pierderea unei case. Pentru a reusi in viata trebuie sa fiti perseverenti si curajosi.

17: Daca esti nascut intr-o zi de 17, cartea Tarotului care te reprezinta este Steaua. Aceasta simbolizeaza succesul, norocul, armonia, protectia ingerului pazitor.Nu te axa pe planul material daca vrei sa ai succes, acest plan este profund negativ pentru tine. Planul spiritual si altruismul te vor conduce unde vrei sa ajungi.
18: Daca esti nascut intr-o zi de 18, cartea Tarotului care te reprezinta este Luna, care simbolizeaza intuitia, imaginatia, emotiile, sensibilitatea, generozitatea. Viata plina de schimbari, dusmani ascunsi, emotii profunde. Vei avea succes daca nu te lasi influentat de nimeni si daca ai incredere in fortele proprii.
19: Daca esti nascut intr-o zi de 19, cartea Tarotului care te reprezinta este Soarele, care simbolizeaza caldura, succesul, mandria, orgoliul, stima si rasplata, cunoasterea, norocul.Sunt favorabile asocierile, posibil doi copii gemeni sau doua casnicii. Atentie la mandria excesiva., sanatate si orgoliu care va trag in jos.
20: Daca esti nascut intr-o zi de 20, cartea Tarotului care te reprezinta este Judecata, ceea ce simbolizeaza surprize fericite, ajutor de unde nu te astepti, judecata si iertare. Pentru a avea succes evita amagirile si accepta realitatea. Anturaj prost care trebuie evitat.
21: Daca esti nascut intr-o zi de 21, cartea Tarotului care te reprezinta este Lumea, simbolizand implinirea viselor. Este o carte deosebita, care-ti poate indeplini toate visele, cu conditia sa eviti autocompatimirea, izolarea, pesimismul.
22: Daca esti nascut intr-o zi de 22, cartea Tarotului care te reprezinta este Matul (Nebunul), simbolizand aventura, impulsivitatea, favorabila calatoriilor de orice fel. Pentru a reusi in viata, fii mai constant, gandeste mai mult inainte de a actiona, lasa mandra si orgoliul in urma ta.
[sursa: primit, de aiurea (pe mail), verificat informaţiile (pertinente) şi postat pe blog (pentru naţiune)]

3 comentarii:

Orin spunea...

Draga mea, eu sînt născută într-o zi de 10. Văd că nu ar trebui să mai fiu... "instabilă, obsedată, stresată..." dar cuuum?

Mag Dalen spunea...

:)
"stabilă, detaşată, liniştită" ar fi o variantă, dar până atunci, poţi fi cum vrei, atâta timp cât nu deranjezi lumea interioară ţie, şi nici pe cea "de-afară".

GRIGORE ROTARU spunea...

Intotdeauna este posibil sa mai afli ceva!

Trimiteți un comentariu