22 martie, 2015

10 de bâte, adică mult zgomot pentru nimic

  Sau prea puțin, pentru a ascunde nimicul care te înconjoară, reprezentat de 99% din conținutul vitanjabil al postărilor de pe rețelele de socializare.
  Sau lupta sub stindardul unor zei închipuiți și efectul ”strategiei de 3 lei a like”-ului pe facebook. Bătuta pe loc în ghetoul virtual.

  Semnalul impedimentelor, 10 momente în care corpul refuză să mai preia minciuna din interiorul ”divin” și te trădează cu nesimțire, fără nicio jenă și fără avertisment.

- Încă 10 cuvinte goale de conținut și alte 10 dependențe, plus alți 10 indivizi care copiază din cărți și pozează în maeștri ai diseminării
- 10 noi rețete/ proceduri absurde care promit distrugerea ”cordelinelor” energetice.
    
    Pentru a înțelege vibrația acestui semn, alege o zi oarecare din viața ta și recapitulează 10 ore din 24 posibile în care îți risipești energia cu plictisitoarele și infinit neconvingătoarele 10 trucuri prin care insiști să demonstrezi distrușilor din jurul tău că ai tot ce îți dorești, mai puțin ceea ce ai cu adevărat nevoie
   Pentru cei care vor să înțeleagă greutatea acestui semn să se gândească la Atlas și la bolta cerească, aceeași greutate cu care ars de duhul greu al plictiselii, încerci să mai să mai fentezi o zi plictisitoare din viața ta plictisitoare.

mult, prea mult zgomot pentru o atmosferă atâtă de anostă, adică 10 de bâte.
Fugi și apasă butonul AS!